domingo, 24 de mayo de 2009

ENTREGA DE COPES I SANT GREGORI

DIVENDRES 22: ENTREGA DE COPES HIPERCOR

Amb L'Anna, 2a a la Mitja Marató
El divendres a les 20 hores, com cada any, es va procedir a l'entrega de copes de la Mitja Marató, Cursa popular i curses infantils del Girocentre-Hipercor, a la terrassa del hiper mercat. I com que aquest dia toca anar arreglat, ja em veieu amb camisa, corbata i americana (tampoc us hi acostumeu, je, je...). La entrega va seguir el seu procediment de entreges per categories, i amb un gran ambient a la sala. Això si, en un moment donat va haber-hi un salt del protocol en la entrega de una copa, que ja habia pactat anteriorment amb les demes "autoritats" presents.
Al acabar la entrega, com anecdota, dir que la mainada del col.legi Pla de Salt, em van dir que volien fer-se una foto amb el "presi", simpatics aquests nanos, i a continuació el guanyador de la Mitja Marató, l'atleta marroqui Oorrous Hammou, que també es va voler fer una foto, i va tenir el detall de regalar-me la copa guanyada per la classificació en la seva categoria. Gracies.


Amb la mainada i la profesora del col.legi Pla de Salt. Ara que segueixin disfrutant de aquests maravellos esport.

Amb en Oorrous Hammou, guanyador de la Mitja Marató.
DIUMENGE 24: SANT GREGORI I PASSEJADA PER EL PLA DE L'ESTANY.

Avui diumenge tocava la 21 edició de la Marxa de Sant Gregori. Després de fer un café, la inscripció i petar la xerrada amb els companys, hem sortit per encarar els 10 kms. amb calor i xafogor. Al final, junt amb l'Anna, hem acabat amb un temps de 45'56", després de recorrer els camins que ens portavan per les muntanyes del voltant.

FOTO DE FAMILIA ABANS DE LA SORTIDA DE LA MARXA
I a continuació, visita a Banyoles, on a lo tonto hem acabat fent tota la volta a l'Estany caminant, i tot s'ha de dir, pasant calor, per fer a la tarda una visita a la ciutat medieval de Besalú

El pont de Besalú




1 comentario:

tri-famili dijo...

Collons que guapu, com sempre té veig d'esport, no et sé veuret amb corbata!!!!!!
Avui molta calor a la marxa de Sant Gregori.
M'agrade més Besalu que Banyoles!!!!
SALUT.