sábado, 18 de junio de 2022

HALF TRIATHLON BANYOLES 2022

 

Sense cap mena de dubte, un dels grans descobriments esportius que vaig fer el 2021 va ser la bicicleta de Gravel gràcies al Triatló Sgrail100. De sortir molt poc amb la de carretera pel respecte que va entrenar en les vies transitades per cotxes, vaig passar a sortir molt més amb la Gravel, per camins i pistes allunyades del trànsit, reduint condiderablement el perill dels cotxes. 
Això ha portat a disputar de nou un Triatló de Mitja Distància, entrenant molt amb la Gravel, i sortint amb la de carretera a pujar als Àngels un cop per setmana, si més no les previes a la disputa del Half Triathlon Banyoles. Al menú 2000 metres de natació (va ser una mica més llarga dels 1.900m previstos). 81,7k de ciclisme en un circuit comprès entre la urbanització dels Pins, per sobre el Puig de Sant Martirià i Sant Miquel de Campmajor, al que donàvem 3 voltes, i 19,2km de cursa a peu en un circuit també a 3 voltes per la Draga.
Molt còmode nadant, igual que amb la bici, on a diferència d'altres ocasions, em vaig sentir bé amb un ritme que per a mi estava més que bé. Ja a la cursa a peu, amb 36º de temperatura, es va tractar més de sobreviure. Vist que la primera volta em va sortir ràpida, vaig decidir afluixar una mica en les 2 següents per arribar bé al final. I sobretot hidratar-me bé per fer front a les altres temperatures... 
Al final un temps de 6h17'14" per completar el Half, i amb ganes de la temporada que ve fer-ne un altre... Bona senyal!!!
Bona setmana a totes i tots!!!No hay comentarios: