jueves, 19 de septiembre de 2024

TRIATLÓ SPRINT TOSSA DE MAR




Per tancar la temporada triatlètica d'aquest 2024, la 36a practicant triatló, el dissabte 14 de setembre anava a fer un clàssic, el triatló sprint de Tossa de Mar. Amb 750m de natació a la bonica població de Tossa, 19km de ciclisme per dur circuit de pujades i baixades que uneix aquesta població amb Sant Feliu de Guíxols, i 4,7k de cursa a peu fins la zona esportiva amb tornada a la mar.
Natació en el temps de sempre, amb una mar una mica moguda pel vent que bufava. Circuit de ciclisme que aquest any, degut a les circunstàncies d'aquesta part final de temporada, amb poc temps per dedicar a la bici, ha soposat fer uns minuts més que en edicions anteriors. En quant a la cursa a peu, a bon ritme, amb el mateix temps d'edicions anteriors i com dia, recollins "cadavers". La gent que va bé en bici ho donen tot en aquest segment, per afluixar molt en la cursa a peu.
Al final feliç d'haver sumat aquest triatló número 150 i de tota la temporada, amb 2 Half abans de l'estiu. Per l'any que ve, si tot acompanya, seguirem en aquest apassionant món del Triatló. Potser descansant dels Half per`fent altres distàncies.
Ara toca arrencar temporada maratoniana!!!
Bona setmana a totes i tots.