domingo, 6 de enero de 2013

Objectius a curt, mig i llarg plaç....

 
 
 
Ara que ha començat un any nou, és hora de programar els propers objectius. Alguns dels que tinc en ment son a curt plaç. Dins d'aquest grup, s'hi poden incloure les 3 primeres maratons d'aquest 2013: la de les Vies Verdes (24/2), la de Barcelona (17/3) i com no, Empúries (28/4) que suposarà la marató nº75. També s'hi podria incloure les ganes de córrer algun triatló aquest estiu, per pura diversió, i sense descartar la possibilitat de fer de nou una mica de mitja distància, probablement el triatló "B" de Banyoles (2.200-80-20), per celebrar les meves 25 temporades de triatleta, però aquest dependrà més de les ganes que tingui quan obrin inscripcions.
A mitja termini, podriem dir que passat l'estiu, durant la resta d'aquest any, els objectius son tornar a anar a la marató del Medoc, fer-ne una altre a l'octubre, segurament de nou Mediterrani, per proximitat amb Girona, i com no, al desembre la marató per la Marató de TV3.. tot i que si sortis alguna oportunitat de córrer alguna altra, no ho descartaria.
I quan parlem d'objectius a llarg plaç, ja penso a 3/4 anys... el gener del 2016 faré 50 anys, i entre aquesta data i el gener del 2017, quan en faci 51, m'agradaria complir la màgica xifra de 1.000 curses (entre tot tipus de proves). En aquest moment en porto 865, és a dir, que en falten 135 per arribar a la xifra de l'objectiu... Factible si les lesions em respecten. I també a llarg termini, arribar a fer la meva marató 100. Per això encara en falten 28, potser si en faltessin menys, em proposaria fer-ho també durant els meus 50 anys... Però és dificil, voldria dir córrer 7 maratons anuals durant els propers 3-4 anys... no impossible però si molt dificil... Filant prim, que millor que fer coincidir la cursa 1.000 amb la marató 100, tot això amb 50 anys,....
Tot això dependrà sempre de la salut, la meva, però sobretot la dels meus. Però somiar és gratuit, i tenir objectius ens motiva a tots a seguir sempre endavant......
Salut per tots
 
 
 
 
 

6 comentarios:

tri-famili dijo...

Esperem que sigui aixís, i se poguin comprir els teus objectius.
SALUT

Jacky dijo...

Yes we CAN!!!! Endavant campió!
Salut i feliços kms!!!!

Joan dijo...

Tu ho has dit molt bé.
Si la salut ens respecta som sencillament invencibles.
A mi particularmnent les maratons i la idea d'una ultra em mantenen motivat i m'ajuden a superar els enormes entrebancs que ens va posant l'any.
Bon any campió.

Anónimo dijo...

I've been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's
pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did,
the net will be a lot more useful than ever before.
My site :: vuelos china

yanmaneee dijo...

adidas yeezy
golden goose outlet
golden goose
goyard handbags
yeezy shoes
supreme outlet
goyard
goyard handbags
adidsas yeezy
golden goose outlet

theasmo dijo...

i7d27n7a87 n5w65t9f01 s3x59h3o03 i2e53l2p69 m7j79r1i51 o8k21b7i75